Latest News & Headlines

[img]

Egy filmből idézte Orbán a diplomás kommunista kifejezést a liberálisokra - A Rumnapló című filmben folytatódik is ez a mondat, de annak már rasszista kicsengése van.


[img]

Megvolt a második adás is, Dancsó ezúttal is Csepregi Évát tippelte egy versenyzőnél, hiába esett ki.


[img]

Évek óta vártak már erre.


[img]

A magyar válogatott középpályása mellett a Bayern München és a PSG korábbi játékosát nézték ki.


[img]

Nyert az ellenzék Dunaújvárosban - Sikeres volt a teljes ellenzéki összefogás, a jobbikos Kálló Gergely több mint 20%-ot vert a függetlenként, de fideszes támogatással indult Molnár Tiborra.


[img]

Arteta csapata megint nem kapott gólt, Pépé úgy játszott, mint aki megér 80 milliót.


[img]


[img]

Gyurcsány Ferencre célozva külön üzent a fiataloknak Orbán Viktor: attól, hogy nem láttak medvét, az még veszélyes. Szerinte Donald Trump sokkal jobb beszédet mondott volna, mint ő, de azért így is agyondicsérte önmagát. Azonban riadót is fújt a miniszterelnö…


[img]

Kézi-BL: hat gólról jött vissza, nagy meccsen verte a Szeged a PSG-t - A Bajnokok Ligája csoportkörében, hazai pályán sikerült felállnia a magyar csapatnak.


[img]

Koncert közben elment a hangja vasárnap Elton Johnnak, aki emiatt kénytelen volt megszakítani aucklandi fellépését.


[img]

Megkezdték az evakuálást a karanténba zárt luxushajóról - 400 amerikai állampolgárt szállítottak el. Az óceánjáró a Kínán kívüli legnagyobb gócpontja a koronavírusnak.


[img]

Vízi-rendészek mentették ki az Árpád hídnál a Dunába esett férfit szombatról vasárnapra virradó éjszaka - közölte honlapján a rendőrség.


[img]

Orbán ráfordult a fiatalokra az évértékelőjében - A miniszterelnök hosszan beszélt olyan témákról, amelyek miatt az önkormányzati választások után panaszkodtak a fideszesek. A klímavédelem mellett azért volt Trianon és Soros is.


[img]

Február elején tovább emelkedett a Richter és a gyógyszergyártó részvényei az elmúlt időszak nagy erősödése után fontos szint közelében járnak, a grafikon alapján lehet még tér az OTP emelkedése előtt, míg a Mol technikai képe inkább további alulteljesítést v…


[img]

A gyanú szerint a nő lehetett a Benjamin Griveaux által küldött szexuális tartalmú felvételek címzettje.


[img]

Két ember súlyosan megsérült a balesetben.


[img]

A Company of Heroes-t most már bárhol játszhatjuk, ahol nálunk van egy iPad. A Shadowgun sorozat is bővült.


[img]

Az elmúlt évtized rendkívül kedvező volt a hosszútávú befektetőknek, hiszen a főbb amerikai részvényindexek rekordokat döntve zárták a 2010-es éveket. Visszatekintésként összegyűjtöttük azokat a meghatározó piacmozgató sztorikat, amelyek a leginkább a befekte…


[img]

Never gonna give you up!


[img]

86 éves volt.