Latest News & Headlines

[img]

Ireen Wüst heeft voor de vijfde keer een gouden medaille veroverd op de 1500 meter op de WK afstanden.


[img]


[img]

Een 33-jarige man uit Best is zondagmiddag om het leven gekomen, nadat hij 's ochtends zwaargewond op straat werd gevonden in Eindhoven, meldt de politie. Vermoedelijk raakte hij gewond als gevolg van een mishandeling.


[img]

Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis is zeer te spreken over de manier waarop hij zondag met zijn ploeg van PEC Zwolle won. De Rotterdammers kwamen op achterstand en hadden het zwaar, maar wonnen met 3-4.


[img]


[img]

Veiligheidsregio's in Nederland krijgen tientallen meldingen van schade en overlast als gevolg van storm Dennis, maar de situatie valt over het algemeen nog mee in vergelijking met storm Ciara. Dat blijkt uit een rondgang door NU.nl.


[img]

Klaas-Jan Huntelaar is blij voor Hakim Ziyech en weet zeker dat hij met Chelsea een goede beslissing heeft genomen. De routinier van Ajax ziet zijn teamgenoot wel slagen in Londen.


[img]


[img]

Namen als Samsung en Sony, de allernieuwste toestellen, technische hoogstandjes en zo’n 100.000 bezoekers vanuit de hele wereld: dit jaar mocht het niet zo zijn. Woensdag werd het Mobile World Congress (MWC), de grootste techbeurs van Europa, afgeblazen vanwe…


[img]

De passagiers mogen niet van boord omdat een medereiziger het coronavirus blijkt te hebben.


[img]


[img]

In de Australische miljoenenstad Sydney heeft vandaag in het ANZ stadion een negen uur durend benefietconcert plaatsgevonden. De opbrengsten gaan onder meer naar het Rode Kruis, de Australische brandweer en de slachtoffers van de aanhoudende bosbranden in het…


[img]

Terwijl de windstoten van storm Dennis door ons land gieren, gaat zondag 16 februari de boeken in als de eerste officiële lentedag van dit jaar. Dat meldt Weeronline.


[img]

Veel dinosauriërs blijken warmbloedig te zijn geweest, schrijven onderzoekers in Science Advances na onderzoek op meerdere fossiele eieren van 75 miljoen jaar oud. Voorheen werd gedacht dat dinosauriërs altijd koudbloedig waren.


[img]

Twee 15-jarige jongeren zijn zaterdagavond opgepakt in Zoetermeer toen burgemeester Charlie Aptroot die nacht een dienst meedraaide bij de politie. Een van de jongens had een fors uitgevallen vlindermes op zak. De burgervader schrok ervan. „Ze worden steeds j…


[img]


[img]

AMSTERDAM - Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft zestien vliegtuigen achter elkaar laten landen op een gesloten Zwanenburgbaan op Schiphol. Het duurde 25 minuten voordat de verkeersleiders doorhadden dat de landingsbaan nog niet vrijgegeven was. Toen h…


[img]


[img]


[img]

Al sinds de jaren zeventig wordt ermee geflirt: gratis geld voor iedereen. Nu zou het basisinkomen wel eens echt kunnen doorbreken. Met dank aan de toeslagenaffaire.