Latest News & Headlines

[img]

Det har kommet inn over 750 klager til Kringkastingsrådet etter MGP-finalen, bekrefter rådets sekretær Erik Skarrud til VG. Det er unaturlig om ikke saken blir tema på neste møte, sier leder Julie Brodtkorb.


[img]

Èn person omkom etter en frontkollisjon i Asker.


[img]

Tobbe Ek i Sveriges største avis sier han er regelrett forbannet på måten MGP-finalen endte lørdag kveld. Han slakter NRKs juryordning.


[img]

To personer er på frifot etter et ran på Bingoland Vestby.


[img]

Uværet «Dennis» har herjet voldsomt i Nordvest-Europa i helga. I Storbritannia er flommen livstruende, og i Danmark er en fireåring kritisk skadet etter trevelt.


[img]

Vi betaler mye mer moms for kjøp av tamponger og bind enn det vi gjør for sjokolade og brus. Det får politikere og influensere til å koke.


[img]

Både driftsdirektøren og HR-direktøren i det britiske flyselskapet går av rundt et halvt år etter den omfattende pilotstreiken.


[img]


[img]

Det er skrevet norsk tennishistorie i en verdensidrett – men aller mest fascinerende er det å tenke på hvor mange flere kapitler vi kan ha i vente fra Casper Ruud.


[img]

Jeanett kjøpte leilighet og var sikker på at hun skulle tjene på det. – Jeg fikk meg en kalddusj.


[img]

Flere elg- og rådyrkalver dør nå av utmattelse fordi de ikke får i seg nok mat på grunn av store snømengder, opplyser viltnemnda i Målselv i Troms.


[img]

MATAMOROS, MEXICO (NRK): USAs nye innvandringspolitikk skapte en humantiær krise på meksikansk side av grensa. Narkokarteller styrer store deler av området, og det har «Carlos» og døtrene fått merke på kroppen.


[img]

GULEN (NRK): Fiskeoppdrettar Ola Braanaas vil bla opp 20 millionar kroner for å sikre barnehageplassar. No gir politikarane grønt lys til ordninga.


[img]

En bergensbosatt kvinne ligger skadet på sykehus i Etiopia. – Politiet gikk til angrep, sier støttespiller.


[img]

Pris er det eneste som har vært av betydning i sportsbransjen. Fremover må det bli fokus på fag, slår Brav-sjef Åge Skinstad fast.


[img]

Ekspertene er enige i at NRK kunne puste lettet ut da forhåndsfavoritt Ulrikke Brandstorp til slutt stakk av med seieren.


[img]

Johannes Thingnes Bø (26) gikk hardt ut mot dopingtatt gullvinner. Nå får han høre det i sosiale medier.


[img]

Vegtrafikksentralen meldte om lange køer på stedet. Tre personer er kjørt til sykehus eller legevakt.


[img]

Melodi Grand Prix-finalen, som egentlig skulle sendes i reprise på NRK2 søndag ettermiddag, er strøket fra programmet.


[img]

ØSTERSUND (NRK): Therese Johaug lot feiring være feiring da hun gikk i mål til nok en overlegen Ski Tour-seier. Hun hadde nemlig tankene et helt annet sted.