Latest News & Headlines

[img]

Fyra människor omkom när det mindre flygplanet de färdades i störtade i Creissels i Aveyrondepartment i södra Frankrike, rapporterar tv-kanalen France 3.


[img]


[img]

Skadorna blev större än man trott, när bomberna föll över Big Ben under andra världskriget. Nu skjuter notan för reparationen av ett av Storbritanniens mest klassiska landmärken i höjden. Det regnade bomber över London under andra världskriget. Men Big


[img]

Entreprenören och tv-profilen Leif-Ivan Karlsson säljer sin lyxvilla i Florida. Utgångspriset ligger på drygt 40 miljoner svenska kronor. – Det är det finaste huset i hela jävla Florida, säger Leif-Ivan Karlsson själv om huset.


[img]

Även denna gång gick det vägen för Thomas G:son i Melodifestivalen. Mariette med låten "Shout it Out" tog sig direkt till finalen.


[img]

40 amerikaner är smittade av coronaviruset, rapporterar BBC . Personerna har befunnit sig på kryssningsfartyget Diamond Princess. Totalt ska det vara 355 personer smittade ombord.


[img]

Han gick ner 13 kilo på två månader för rollen som Husam i ”Kalifat”. I takt med att skägget och håret växte undvek tågpassagerare i Sverige att sätta sig bredvid skådespelaren Amed Bozan – som även blev ifrågasatt under inspelningen i Jordanien. – Min självk…


[img]

Ett gammalt häfte med kvinnoförnedrande uttryck. Inte vad man vill ska dyka upp när man siktar på att bli Demokraternas presidentkandidat. Men det är precis vad som hänt Mike Bloomberg.


[img]

Nu inleds den sista striden i slaget om miljarderna. Det handlar om dina och mina skattepengar och EU:s framtid. Löfven packar väskan för långa nattliga förhandlingar.


[img]

ÖSTERSUND. Här bryter Therese Johaug ihop. Orsak: Linn Svahns utspel om att norskan kan vinna sprinten i Åre. – Är du galen, säger norskan till Sportbladet.


[img]

"Hobbi" låter dig dokumentera dina hobbies och fritidsprojekt – men saknar en social koppling.


[img]

Det nya coronaviruset är en av den kinesiska ledaren Xi Jinpings största utmaningar någonsin.


[img]

Krönika om den eländiga situationen för det svenska herrlandslaget på skidor.


[img]

Ovädret Dennis drog på söndagen in över Västsverige och på sina håll föll det lika mycket nederbörd som det normalt gör under hela februari. SMHI har inför måndagen utfärdat en klass 2-varning för höga flöden i Ätran. I Karlsborg och Töreboda blev totalt öve…


[img]

Kommunalrådet i Älvkarleby, Marie Larsson (S) blev överfallen i sitt hem av en man med politiska motiv, skriver hon i sociala medier.


[img]

Även Örebroforward stängs av för slewfoot: ”Jag hade velat fått hela situationen ogjort”.


[img]

I veckan kom beskedet att Volvo Cars kan komma till Stockholmsbörsen. Men någon bred folkaktie lär det inte bli, om man ser till Nordnets undersökning bland 1.017 svenskar, som gjordes av Yougov.


[img]

En man har avlidit efter att ha hittats livlös utanför en skola i Vänersborg på söndagsmorgonen. Polisen har inlett en mordutredning. Mannen i 60-årsåldern hade skador på kroppen när han hittades och fördes med ambulans till sjukhus där han sedan avled. – Det…


[img]

Swedbanks stora driftstörningar som påverkat många av bankens kunder under helgen ska nu vara åtgärdade, meddelar banken.


[img]

Stormen Dennis drog in över Västsverige under lördagskvällen. SMHI varnar för mycket hårda vindbyar – som under söndagen orsakat såväl trafikolyckor som nedfallna träd, inställda tåg och strömavbrott.